Predstavujeme ASICS Gel-Kayano 30

Predstavujeme ASICS Gel-Kayano 30

Nadchýnajte sa, milovníci behu! Na našom webe bezeckepotreby.sk máme pre vás pripravenú novinku - ASICS Gel-Kayano 30. Tento model sa môže pochváliť najnovšími technológiami, ktoré vám zabezpečia dokonalé pohodlie a prispôsobivú stabilitu pri každom bežeckom kroku.ASICS je značka, ktorá sa neustále snaží vytvárať produkty pre vaše telo aj myseľ ...
Výbava bežca30.06.2023 12:02:37

Nadchýnajte sa, milovníci behu! Na našom webe bezeckepotreby.sk máme pre vás pripravenú novinku - ASICS Gel-Kayano 30. Tento model sa môže pochváliť najnovšími technológiami, ktoré vám zabezpečia dokonalé pohodlie a prispôsobivú stabilitu pri každom bežeckom kroku.

ASICS je značka, ktorá sa neustále snaží vytvárať produkty pre vaše telo aj myseľ (Sound mind, sound body), ktoré sú najlepšie vo svojej kategórii. Presne takto sa im podarilo vyvinúť nové a inovatívne produkty a technológie, vrátane nového modelu GEL-KAYANO™ 30 so svojím jedinečným 4D GUIDANCE SYSTEM™.

4D GUIDANCE SYSTEM™ funguje v súlade s pohybom tela a poskytuje prispôsobivú stabilitu a vylepšenú podporu vtedy, keď ju bežec najviac potrebuje. Prvé tri “dimenzie” - šírka, dĺžka a hĺbka - nie sú žiadnou novinkou pre stabilné bežecké topánky. Avšak, pridaním štvrtého rozmeru - času - sa ASICSu podarilo skrátiť dobu strávenú v nadmernej pronácii, čo vedie k lepšej podpore a pohodlnejšiemu behu.

Model GEL-KAYANO™ 30 tiež zahŕňa novú technológiu PureGEL™, ktorá bola predtým súčasťou topánok GEL-NIMBUS™ 25 a poskytuje bežcom tie najjemnejšie pristátia. Veď si len predstavte, že PureGEL je až o 65% makší oproti Gel-u používanom v Gel-Kayano 29. Táto technológia je strategicky umiestnená v medzipodrážke, aby zabezpečila čo najlepšie tlmenie nárazov a plynulejšie prechody bežeckými fázami.

20% navýšenie objemu medzipodrážky FF BLAST™ PLUS ECO a zvýšenie jej výšky o 4mm tiež pomohli zvýšiť pohodlie modelu GEL-KAYANO™ 30 v porovnaní s jeho predchodcami.

Vďaka jedinečnej filozofii dizajnu dokázal ASICS vyvinúť topánku, ktorá ponúka stabilitu, ktorú zákazníci zo série milujú, a pridali pohodlie, o ktorom vieme, že je pre bežcov také dôležité. Stabilita nikdy v GEL-KAYANO™ 30 nikdy nepôsobila lepšie.

Je to naozaj najpohodlnejšia bežecká topánka pre stabilitu? Pohodlie je subjektívne, takže to budete musiť posúdiť sami. Ak chcete zistiť viac, navštívte prosím https://www.bezeckepotreby.sk/kategoria/asics-gel-kayano

Dajte nám vedieť, či je GEL-KAYANO™ 30 skutočne najpohodlnejšia stabilná topánka pre beh!

Poradí vám Patrik
Poradí vám Patrik

Otázky k behu, výberu a nákupu

Po - Pia: 9:30 - 18:00