Test ASICS Gel-Kayano Lite 2

Test ASICS Gel-Kayano Lite 2

Tí ktorí ste nás pozorne sledovali pri predstavení novinky ASICS Gel-Kayano 28, spomenuli sme že príde verzia Kayano Lite 2. A presne túto verziu sme dnes podrobili testu. Keďže je to model Kayano, očakávať by ste mali, že je to pronačná, tréningová obuv na veľa kilometrov.Model Gel-Kayano mnohí z Vás poznajú, behajú v ňom ale v čom je práve ...
Videá27.08.2021 10:23:30

Tí ktorí ste nás pozorne sledovali pri predstavení novinky ASICS Gel-Kayano 28, spomenuli sme že príde verzia Kayano Lite 2. A presne túto verziu sme dnes podrobili testu. Keďže je to model Kayano, očakávať by ste mali, že je to pronačná, tréningová obuv na veľa kilometrov.
Model Gel-Kayano mnohí z Vás poznajú, behajú v ňom ale v čom je práve Kayano Lite 2 iné?
Na prvý pohľad teniska pôsobí jednoduchšie oproti modelu Gel-Kayano 28. Zvršok tvorí s 80% recyklovaný materiál, ale tu to nekončí, pretože recyklovaný materiál nájdete aj v medzipodrážke ktorá je zložená s dvoch rôznych hustôt FlyteFoam peny. Poďme už ale k slovku LITE. Kayano Lite 2 je oproti Gel-Kayanu ľahšia o 20g no aj keď sme čakali trošku nižšiu hmotnosť, je to stále tréningová teniska a zároveň najľahšia pronačná obuv od značky ASICS. Ako si poradí s pronáciou bez Dynamic Duomaxu a či sa nad ňou oplatí premýšlať, to sa už dozviete vo videu nižsie. 

Poradí vám Patrik
Poradí vám Patrik

Otázky k behu, výberu a nákupu

Po - Pia: 9:30 - 18:00