Vybehnite v skupine alebo aby samému nebolo smutno :-)

Vybehnite v skupine alebo aby samému nebolo smutno :-)

Prihláste sa do bežeckého klubu alebo sa pripojte k skupine bežcov – kamarátov, príbuzných, známych Vašich známych, atď určite sa vo Vašom okolí nájde niekto bežecky naladený.Spoločné behy majú svoje kúzlo a prinášajú niekoľko výhod.Viac bezpečnostiBeh v skupine v zime a predovšetkým za tmy je pre nežnejšie polovičky populácie priam ...
Zaujímavosti11.01.2024 14:31:24

Prihláste sa do bežeckého klubu alebo sa pripojte k skupine bežcov – kamarátov, príbuzných, známych Vašich známych, atď určite sa vo Vašom okolí nájde niekto bežecky naladený.

Spoločné behy majú svoje kúzlo a prinášajú niekoľko výhod.

Viac bezpečnosti
Beh v skupine v zime a predovšetkým za tmy je pre nežnejšie polovičky populácie priam nevyhnutnosť. V skupine sa nemusia báť podozrivých individuí a nebezpečných situácií.
Tiež je dobré mať niekoho nablízku aj v prípade zranenia, zvlášť ak je vonku tma a na chodníkoch klzko. 

Rast výkonnosti
Ten kto beží v skupine, či chce alebo nie, súťaží. V skupine bežíte rýchlejšie a vynaložíte viac úsilia. Ste viac motivovaný a to už je len krôčik k dosiahnutiu ďalšieho levelu.
Kolektívny duch pomôže preklenúť prípadnú krízu a možno budete prekvapení, ako vďaka priateľom dokážete posunúť svoje výkonnostné hranice.

Kreatívna skupina
Ak preferujete sólo beh z dôvodu „upratania si" myšlienok po náročnom pracovnom dni, do toho! Ale ak beh beriete ako zdroj nápadov na vlastný brainstorming, verte, že v skupine bežcov sa to nápadmi len tam hmiri. 
Spoznáte nových ľudí
Beh je skvelou príležitosťou spoznať nových ľudí, navyše s podobnými záujmami. Na základe skúsenosti z nášho okolia môžeme potvrdiť, že beh v skupine už nejednému umožnil násť nielen dobrých priateľov naladených na rovnakú vlnovú dĺžku, ale napr. aj životného partnera, či partnerku. :)

Zdroj informácií
V skupine si vymieňate skúsenosti s inými bežcami, lepšie sa pripravíte na závody a získate cenné rady a tipy pre Váš vlastný tréning.

A preto neváhajte a začnite hľadať tú svoju "krvnú" skupinu. Držíme Vám palce.

www.bezeckepotreby.sk

Poradí vám Patrik
Poradí vám Patrik

Otázky k behu, výberu a nákupu

Po - Pia: 9:30 - 18:00