Vyborne_poradentvo_a_siroky_vyber_jedine_v_bezeckych_potrebach

Najpohodlnejšia bežecká obuv!

Hlavou nám bleskne nespočetné množstvo otázok. Najčastejšie používanou pri behu je jednoznačne pohodlie. Každý hľadáme to najlepšie, to najpohodlnejšie. Reklamy nás neustále masírujú o tej najpohodlnejšej bežeckej obuvi. Adiddas prináša boost vďaka ktorému vraj nestratíte ani štipku energie. Nike sa snaží uspieť s revolučným lunarom. Asics ...
Výbava bežca16.08.2018 12:47:29

Hlavou nám bleskne nespočetné množstvo otázok. Najčastejšie používanou pri behu je jednoznačne pohodlie. Každý hľadáme to najlepšie, to najpohodlnejšie. Reklamy nás neustále masírujú o tej najpohodlnejšej bežeckej obuvi. Adiddas prináša boost vďaka ktorému vraj nestratíte ani štipku energie. Nike sa snaží uspieť s revolučným lunarom. Asics kombinuje históriu vďaka Gel-u s budúcnosťou menom Flytefoam. Švajčiari z On Running prinášajú Zero Gravity Foam a Hoka, Hoka to je kapitola sama o sebe. Overené bežecké magazíny oceňujú 5 hviezdičkami “zaručene” najlepšiu bežeckú topánku svojej kategórie. Aká to ale je? A je skutočne tá najpohodlnejšia? Ak aj áno, zaručne nie pre každého z nás. Keď sa pýtame aká je tá naj, potrebujeme vedieť pre koho má byť. Kto je bežec X, ktorý hľadá najlepšiu bežeckú botu Y? Komplikováná rovnica s jednoduchým riešením. 

Technológie ako v každom inom, tak aj v bežeckom svete sa menia obrovskou rýchlosťou. Nové značky prinášajú nové postupy a nové pohľady na doposiaľ pomaly sa meniace nároky na bežeckú obuv. Pohodlie nie je len to či je jazyk polstrovaný, či má päta dostatok Gel-u na tlmenie, či a ako stratím čo najmenej energie počas odrazu…. 

Pohodlie je súhra mnohých vecí, ktoré do seba jednoducho zapadnú. Kde a ako sa ale dozviem čo potrebujem vedieť, aby bol výsledok čo najlepší? Odpoveď je jednoduchá - v bežeckej špeciálke. Žiadne otázky typu: hmm a akú farbu by ste si želali? Keď to takto niekde začne, radšej skúste “štastie” inde.  Bežecká špeciálka nesie svoj názov, lebo sa špecializuje nie na 5, 10, či 20 športov. Len na jeden jediný. Je to vidieť na predajni, jej vybavení a hlavne, je to “cítiť” na obsluhe. Základom je správny výber povrchu a samozrejme diagnostika bežeckého nášlapu.

Bez nej je to také triafanie na slepo s vierou, že všetko dobre dopadne. Výber sprevádza množstvo otázok od bežeckého špecialistu pre zistenie nie len typológie chodidla, spôsobu využiťia bežeckej tenisky, ale aj Vášho zdravotného stavu. Aj maličkosť vie prikloniť misku váh k inému modelu.

Takéto maličkosti sú doménou profesionálneho bežeckého predajcu, ktorý vďaka veľkému “botníku” s bežeckou obuvou pozná a neustále testuje to najnovšie, čo práve prichádza na trh. Pozná rozdiely ktoré sa na webe nedočítate a vie ich použiť pre dosiahnutie jedného cieľa - Vašej spokojnosti. Potom si s čistým svedomím môžeme povedať, že sme pre Vás vybrali tú najpohodlnejšiu bežeckú obuv. A kedže nohy máme skutočne len jedny, pozornosť si iste zaslúžia.

Tešíme sa na Vašu návštevu v “našich” bežeckých špeciálkach.  

Poradí vám Patrik
Poradí vám Patrik

Otázky k behu, výberu a nákupu

Po - Pia: 9:30 - 18:00