testujeme_Inov-8_trailroc270

Obháji novinka Inov-8 TrailRoc 270 legendu menom TrailRoc ?!

Inov-8 Trailroc 270 je typ trailovej bežeckej obuvi, ktorá je určená pre bežcov vyhľadávajúcich náročnejší typ terénu, kde sa vyskytujú rôzne menšie či väčšie výzvy v podaní popadaných konárov, koreňov stromov, šuchotajúceho lístia alebo aj rôzne skalné úseky. Tento bežecký model vás vďaka svojej podrážke zloženej z troch rôznych hustôt zmesi ...
Výbava bežca12.01.2024 13:31:49

Inov-8 Trailroc 270 je typ trailovej bežeckej obuvi, ktorá je určená pre bežcov vyhľadávajúcich náročnejší typ terénu, kde sa vyskytujú rôzne menšie či väčšie výzvy v podaní popadaných konárov, koreňov stromov, šuchotajúceho lístia alebo aj rôzne skalné úseky. Tento bežecký model vás vďaka svojej podrážke zloženej z troch rôznych hustôt zmesi vynikajúco podrží ako na klasickom lesnom chodníku tak aj v náročnejších podmienkach uprostred lesa. Podrážka v pätovej oblasti má najväčšiu hustotu a tým pádom aj minimalizovaný oder čo oceníte pri každom nášľape vášho behu. Po stranách podrážky je zmes mäkšia čo je cítiť najmä pri prudkých zbehoch/výbehoch a miestach so sypkým povrchom kde vás táto obuv nesklame a podrží - priam sa „zaryje“ a nepustí. Stredná časť podrážky je pravým opakom tej pätovej. Je tou najmäkšou časťou podrážky čo tejto obuvi vôbec neuberá na kvalite. Práveže naopak. Vďaka svojej hustote má TrailRoc 270 skvelú priľnavosť a preto aj prebehy skalnatými časťami vášho obľúbeného trialu budú potešením pre vás a vaše nohy si to naplno vychutnajú. Inov-8 Powerflow+ ktorý je použitý v medzipodrážke si vychutnáte hlavne zo strany svižnejšieho odrazu a pritom sa budete cítiť ako keby ste sa posunuli o úroveň vyššie pretože dynamika behu aj vďaka nižšej variante dropu (4mm) s zapôsobí ako skutočný pretekár s veľkou porciou energie na zdolávanie ďalších a ďalších bežeckých prekážok. Nesmiem opomenúť ani zvršok ktorý je v tomto modele vylepšený o Metcradle+. Táto laminácia v stredovej oblasti obuvi prechádzajúcej až k šnúrovaniu a vašu nohu efektívnejšie fixuje čím zároveň vytvára pocit vyššej stability počas behu. V prednej časti tohto modelu sa nachádza spevnená špička, ktorá zabráni nepríjemným zraneniam prstov pri zakopnutí. Samozrejme pre vaše prsty a celkovo prednú časť chodidla má Inov-8 Trailroc 270 pripravený dostatok miesta v podaní MEDIUM strihu kopyta, čo zaručí dostatočnú voľnosť a zároveň vás podrží aj v ťažších miestach počas vášho behu.

Akému bežcovi Inov-8 TrailRoc 270 ulahodí ? Ak obľubujete rýchly, dynamický beh v obklopení krás prírody, skál prípadne prebehy šotolinou, tento model si určite zamilujete. Ak ale hľadáte komfortnejšiu verziu ako pre tlmenie, tak pre vyšší rozdiel päta/špička, určite radšej siahnite po verzii TrailRoc 285.

Martin
bezeckepotreby.sk

Poradí vám Patrik
Poradí vám Patrik

Otázky k behu, výberu a nákupu

Po - Pia: 9:30 - 18:00