Testujeme nový ON Cloudstratus

Testujeme nový ON Cloudstratus

Dnes si ideme predstaviť novinku od Švajčiarskej značky ON Running a to model Cloudstratus. Poďme si teda na ňu posvietiť. Cloudstratus je tréningová bežecká obuv ktorá má mať maximum tlmenia a zároveň má byť vhodná aj pre tažších bežcov. Nakoľko má len miernu podporu je určená pre neutrálnych bežcov ktorý hľadajú tenisku na objemové behy, ako ...
Videá27.08.2021 10:22:09

Dnes si ideme predstaviť novinku od Švajčiarskej značky ON Running a to model Cloudstratus. Poďme si teda na ňu posvietiť. Cloudstratus je tréningová bežecká obuv ktorá má mať maximum tlmenia a zároveň má byť vhodná aj pre tažších bežcov. Nakoľko má len miernu podporu je určená pre neutrálnych bežcov ktorý hľadajú tenisku na objemové behy, ako polmaratón, či maratón. 
Je tomu ale naozaj tak? V poradí druhá generácia modelu Cloudstratus, prešla výraznou zmenou. Začneme zvrškom, ktorý je naozaj prémiový a tvorí ho so 75% recyklovaný materiál. Zmenil sa spôsob šnurovania, šírka kopyta, aj šnúrky. Keď to zhrniem, tak Cloudstraus sedí na nohe výborne či už sa to týka zvršku, alebo pätová časti. A poviem vám, rozdiel je na nohe naozaj cítiť. Rapídne sa zmenila hustota medzipodrážkovej peny Helion, čo znamená oproti prvej generácii výraznu zmenu v tlmení. Dvojitá porcia obláčíkov ostala zachovaná, zmenila sa aj podrážka ktorá má lepšiu trakciu na mokrom povrchu oproti prvej generácii. Viac Vám ale neprezradím, všetko čo potrebujete vedieť o modely Cloudstratus sa dozviete v našom videu.

Poradí vám Patrik
Poradí vám Patrik

Otázky k behu, výberu a nákupu

Po - Pia: 9:30 - 18:00